ONTDEK DE NIEUWE COLLECTIE

X

Rotterdam - Our home

The GoodPeople zou er niet zijn zonder Rotterdam. De stad is ons thuis. Om dit meer en meer te onderstrepen gaan we jullie mee nemen in wat Rotterdam voor ons betekent.

Om af te trappen interviewde we onze vrienden van de New York barbershop alvast. Maar als er iemand is die het verhaal over Rotterdam en The GoodPeople echt kan vertellen is het Ivo van Deyzen, de oprichter van ons merk. Een Rotterdammer in hart en nieren.

Rotterdam volgens Ivo


Ik ben geboren in de omgeving van Rotterdam. Sinds m'n 19e werd Rotterdam mijn echte hometown. Daarom dat ik op mijn 28ste The GoodPeople in Rotterdam heb gevestigd ook al zou Amsterdam meer voor de hand liggend zijn geweest.

Voor de niet-Rotterdammer is deze stad misschien wat moeilijker om van te houden. Rotterdam en z'n gebieden moet je leren kennen en dan ga je er vanzelf van houden. Net als goede muziek, dat moet je ook eerst een paar keer luisteren voordat je de plaat grijs draait.


Rotterdam is volop in ontwikkeling waardoor er steeds meer toffe gebieden bij komen waarbij het oude rauwe karakter samenkomt met hedendaagse architectuur. Ik kom graag op de kop van zuid, ook wel de Kaap genoemd. Dit is een mooie plek aan de Maas waar oud en nieuw samenkomen zoals het unieke Hotel New York en De Rotterdam. De combinatie van goede horeca en theater kenmerkt dit gebied. Als je om Hotel New York heenloopt kom je via een voetgangersbrug op de Kaap waar oude pakhuizen een nieuwe bestemming hebben gekregen. De vibe van het oude authentieke Rotterdam met de invloeden van nu vind ik erg fijn.


Ivo draagt de Josh, de Knox en de Bronx