ONTDEK DE NIEUWE COLLECTIE

X

DE MERINO KUNSTS



De Merino gebreide ""f811; onze nieuwe essentiële.Onze essentie heeft allemaal een schoon ontwerp, niets buitengewoons of iets dat niet past bij een item dat verondersteld wordt een kalme look te hebben.Het tweede wat deze items gemeen hebben is dat de prijs is laag voor de kwaliteit die wij bieden, u won het blad 8217t te vinden items dit goed voor een prijs zo laag.


De trui wordt geproduceerd in een van de familiebedrijven waar we mee samenwerken in Italië.De arbeidsomstandigheden voor de werknemers zijn belangrijk voor ons, dat is de belangrijkste reden waarom we met deze familiebedrijven werken.


De kwaliteit wordt gegarandeerd door het feit dat dit artikel in Italië wordt geproduceerd.De stof die wordt gebruikt is 100% Italiaanse merino wol en de 12 gauge brei (een indicatie van hoeveel steken een kledingstuk heeft per inch) zorgt ervoor dat de stof een beetje dikker dan normaal.






Zoals eerder gezegd, is de stijl gegarandeerd door een schoon en tijdloos ontwerp.Een regelmatig uitziende trui met hoge kwaliteit vezels 8211; brandbaar met elk kledingstuk --maakt een duurzaam item goed.Een echte essentie.

Onze belangrijkste dingen hebben deze naam voor een reden.Ze hebben allemaal iets gemeen wat ze essentieel maakt om te hebben.

Het enige wat onze essentiële collectie het meest kenmerkt is dat het nooit uit voorraad is.Omdat deze producten gemakkelijk te combineren zijn met elk kledingstuk en gemaakt van hoge kwaliteit, willen we ze elke dag van het jaar klaar voor u hebben.

Beschikbaar in Army Green , Grijs en Marine.